Lief zonder reden (KAARTVERKOOP GESTART)
april 21, 2023
8:00 pm
Amersfoort
Theater De Kamers
Google Map
Tickets

Lief zonder reden is een hypermuzikale voorstelling, waarin Lien zelf piano speelt en wordt begeleid door haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan. In de voorstelling duikt ze samen met het publiek in eerlijkheid, met soms ook schaamte en ongemak. De voorstelling is ontwapenend, eerlijk en openhartig. Een mix van gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen.

LIEN debuteerde in 2020 met haar voorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’. Ze speelt met taal en emotie. Daar waar het wringt, valt wat te halen. Scherpzinnigheid in teksten en gevat in muziek. In haar tweede avondvullende voorstelling ‘Lief zonder reden’ trekt zij samen met haar band vele nieuwe registers open. Verwonderd door de aan absurditeit grenzende verstop pogingen van de volwassen mens, zet ze het licht aan. De kwetsbaarheid die ze tegen het lijf loopt is een geschenk waar ze niets voor terug hoeft. Ze is lief zonder reden.

Arrangementen

Een ticket voor Theater De Kamers in Amersfoort inclusief drankje vooraf.

Theater De Kamers biedt ook een borrelarrangement aan na afloop van de voorstelling. Voor €10,- per persoon staat er een tafeltje voor je klaar voor een drankje (bier, wijn of fris) en geniet je van een borrelplankje vol hapjes.