Lien Cornelissen 

Begonnen als soloartiest schrijft Lien haar eigen teksten en muziek, die zij van achter haar piano met de wereld deelt. Lien is een taalvirtuoos, haar teksten zijn naast eigenzinnig ook regelmatig dubbelzinnig. Zij deelt niet alleen wat er in haar om gaat maar ook wat zij om zich heen ziet. Met haar muziek, haar prachtige stem en pianospel weet zij zowel je hart als geest te beroeren.

 

Dylan Siemerink 

Na zo’n beetje alle stijlen en instrumenten al eens geprobeerd te hebben kwam Dylan in 2018 bij Lien terecht als drummer. Hij vroeg naar haar visie voor de toekomst van haar muziek en vanaf dat moment werken ze samen. Dylan is de muzikale creatieveling die met zijn arrangementen en productie alles uit ieder liedje weet te halen.

Wil jij meer weten over wat er achter de schermen gebeurt?

Binnen L I E N blijft de creatieve waterval stromen en kunnen we verwachten dat er regelmatig nieuwe muziek en shows verschijnen.

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe muziek die uitkomt, de plannen voor de agenda, een kijkje achter de schermen en wat L I E N inspireert en beweegt tot nieuwe producties!
* verplicht veld